Υλικά
Αριθμός μερίδων: 4
Διάρκεια προετοιμασίας: 10 λεπτά
Ψήσιμο: 5 λεπτά
– 4 φέτες ψωμί τοστ
– 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες
– 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε λωρίδες
– 1 φλιτζάνι τυρί φορμαέλα τριμμένη
– 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
– 12 ελιές κομμένες σε λωρίδες
-Φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
– Λίγο ελαιόλαδο
– 4 κουταλιές τυρί κατίκι
– Αλάτι
Εκτέλεση
Κόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες και τις σοτάρετε ελαφρά σε ένα τηγάνι με μια κουταλιά λάδι. Αλείφετε τις φέτες ψωμιού με το κατίκι και μοιράζετε τις πιπεριές, τις ντομάτες, τις ελιές, τα φύλλα βασιλικού και λίγο αλάτι. Πασπαλίζετε την τριμμένη φορμαέλα και ψήνετε τα ψωμάκια στα γκριλ για 5 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρώμα. Ακολούθως, μπορείτε να τα σερβίρετε ζεστά…
Η Συνταγή είναι από Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ”.