Υλικά
– 2 1/2 πακέτα μπισκότα παπαδοπουλου πτι μπερ
– Δυο φλιτζάνια τσαγιού ζαχαρη άχνη
– Ένα κουτάκι γάλα Νουνού μικρό
– Ενα βιτάμ τετράγωνο (250γρ)
– Πέντε κουταλιές σούπας κακάο
– Ενα φλιτζάνι του καφέ ( μικρό ) ρακί η κονιάκ
– Τρούφα η καρύδα για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μουλτι να γίνουν σκόνη . Όλα τα υλικα τα βάζουμε σε μπωλ τα χτυπάμε και τέλος βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα . Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγειο να παγώσει και μετά τα κάνουμε μπαλάκια και περνάμε απέξω με τρούφα η καρύδα. ( εγώ τα κάνω με ρακί και καρύδα είναι τέλειος συνδυασμός )
Η Συνταγή είναι από Άντζελα Σκαλτσά – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.