Υλικά
– 100 γρ σοκολάτα γάλακτος
– 100 γρ μαύρη σοκολάτα
– 200 αμύγδαλα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα αμύγδαλα για 10 λεπτά τά στεγνώνουμε τά σοταρουμε ελαφρά στο τηγάνι μέχρι να πάρουν ελαφρός καστανό ανοιχτό χρώμα και μετά λιώνουμε τη σοκολάτα.
2. Προσθέτουμε τη σοκολάτα στα αμύγδαλα.
3. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί και αφήστε το να κρυώσει για 3 ώρες.
Η Συνταγή είναι από Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ”.