Ρεβανί αφράτο και ζουμερό με ινδοκάρυδο - Cook For All
Ρεβανί αφράτο και ζουμερό με ινδοκάρυδο

Ρεβανί αφράτο και ζουμερό με ινδοκάρυδο

Υλικά

– 10 αυγα
– 2 ποτηρια ζαχαρη
– 1 ποτηρι σιμιγδαλι ψιλο
– 1 ποτηρι φαρινα
– 1 ποτηρι ινδοκαρυδο ή 1 ποτήρι καρυδι τριμενο
– 1 φλυτζανι του καφε γαλα
– 1 μπεκιν
– 2 βανιλιες
– ξυσμα πορτοκαλι
– λιγο αλατι
ΣΙΡΟΠΙ
– 5 ποτηρια νερο
– 4 ποτηρια ζαχαρη
– μισο λεμονι
– 2 κ.σ. μελι
αφου βρασει το σιροπι:
– 2 κ.σ.βουτυρο

 

Εκτέλεση

Ρεβανί αφράτο κ ζουμερο με ινδοκαρυδο…
ΣΥΝΤΑΓΗ 10αυγα 2ποτηρια ζαχαρη 1ποτηρι σιμιγδαλι ψιλο 1ποτηρι φαρινα 1ποτηρι ινδοκαρυδο…σήμερα έβαλα καρυδι τριμενο… 1φλυτζανι του καφε γαλα 1μπεκιν 2βανιλιες ξυσμα πορτοκαλι λιγο αλατι
ΣΙΡΟΠΙ 5ποτηρια νερο 4ποτηρια ζαχαρη μισο λεμονι 2κ.σ.μελι αφου βρασει το σιροπι κ 2κ.σ.βουτυρο Βαζουμε ινδοκαρυδο κ απο πανω….
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ♥️♥️😍😍

Η Συνταγή είναι από κ. Ελένη Παπατσάνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top