Η Συνταγή είναι από Argy Abazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
– 800 γρ. Κολοκύθα
– Μια πατάτα
– Ένα πράσο
– Ένα κρεμμύδι
– Δύο κύβους λαχανικών
– Τρεις κ.σ.λαδι
– Πιπερι
– 600 γρ νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την κολοκύθα και τα υπόλοιπα λαχανικά. Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το λάδι. Τα τσιγαριζουμε ελαφρά και προσθέτουμε το νερό και του κύβους.
Βράζουμε για 15 – 20 λεπτά περίπου.
Όταν κρυώσει πολτοποιουμε με το ραβδομπλέντερ . Προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε.