Υλικά
– 3 κολοκυθάκια μέτρια σέ μέγεθος 🍠
– λίγο αλάτι 🧂
– λάδι
– τυρί φέτα
– 1 κούπα νερό
– 1 κούπα γάλα🥛
– αλεύρι εγώ το ρίχνω με το μάτι να γίνει ένας πυχτος χυλός
– βούτυρο
Εκτέλεση
Για Την μπατζινα ετριψα 3 κολοκυθάκια μέτρια σέ μέγεθος 🍠τα εστιψα λίγο με το χέρι να φύγουν τα πολλά υγρά τα βάζουμε σε μια λεκάνη προσθέτουμε λίγο αλάτι 🧂, λάδι τυρί φέτα 1 κούπα νερό 🫗, και 1 κούπα γάλα🥛 ρίχνω και το αλεύρι εγώ το ρίχνω με το μάτι να γίνει ένας πυχτος χυλός
ανακατεύουμε καλά, παίρνω ένα ταψί το βουτυρωνω πολύ καλά
ρίχνουμε το μείγμα ρίχνω και διάσπαρτα κομματάκια βούτυρο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς
💤😴 καλή επιτυχία!!!
Η Συνταγή είναι από “Fotini Gatzi” – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.